Peters Aanhangwagens

Typen aanhangwagens

AANHANGWAGENS EN PAARDENTRAILERS VOOR REGIO OSS

Peters levert kwalitatief hoogstaande aanhangwagens en trailers in allerlei soorten, maten en gewichten. Van bagagewagens, koelwagens, kippers, plateauwagens, bakwagens en schamelwagens, tot autoambulances, motortrailers, paardentrailers, veetrailer, menwagens en marathonwagens. In onze showroom in Heesch hebben wij voor vrijwel ieder transport een geschikte aanhanger of trailer te koop staan.

HAPERT AANHANGERS VINDT U BIJ PETERS IN HEESCH

Peters staat in de regio Heesch en omstreken ook bekend als dé dealer van HAPERT aanhangwagens. Ons dealergebied is zeer uitgestrekt en beslaat verschillende regio’s tussen Den Bosch, Oss, Uden en Nijmegen. Bedrijven en particulieren uit de omgeving zijn bij ons aan het juiste adres voor het kopen, huren of onderhoud van een HAPERT aanhangwagen. Het complete assortiment is een verzameling van vijf sterke series. Hieronder leest u meer over deze series.

AZURE OPEN AANHANGWAGEN

De HAPERT AZURE-serie bestaat uit robuuste bakwagens en plateauwagens.

BAKWAGEN OF PLATEAUWAGEN

Tuinafval, planten, zand, stenen, pallets, grofvuil en meer transporteert u eenvoudig met een bakwagen of plateauwagen van HAPERT. Deze open aanhangers zijn leverbaar als enkelas of tandemas, en in verschillende uitvoeringen en gewichten tot maximaal 3500 kg. 

COBALT KIPPER

Wilt u los gestorte materialen en goederen efficiënt transporteren, maar ook snel laden en lossen? Kies dan een COBALT kipper van HAPERT. Deze kippers zijn verkrijgbaar als enkelas, tandemas of tridemas en met de optie om achterwaarts of driezijdig te kippen.

INDIGO AUTOAMBULANCE

Met een autoambulance vervoert u al uw voer- en werktuigen veilig en snel naar elke gewenste bestemming. Een HAPERT aanhangwagen uit de INDIGO-serie is leverbaar met kantelbare of niet-kantelbare laadvloer. Een niet-kantelbare transporter wordt geleverd met oprijbalken.

SAPPHIRE GESLOTEN AANHANGER

De gesloten aanhangwagens uit de HAPERT SAPPHIRE-serie beschermen uw vracht onder alle weersomstandigheden. Elk model aanhanger met gesloten opbouw is voorzien van een supersterk chassis en robuuste constructie. Zo weet u zeker dat al uw waardevolle goederen heelhuids van A naar B worden vervoerd.

HAPERT BASIC SERIE

Als kritische ondernemer of consument zoekt u een sterke en betrouwbare aanhangwagen tegen een scherpe prijs. Hiervoor heeft HAPERT de BASIC-serie samengesteld: compacte bakwagens, plateauwagens en bagagewagens, die standaard rijk uitgerust zijn en toch ook betaalbaar zijn.