Peters Aanhangwagens

Aanhangwagens

AANHANGERS VOOR REGIO OSS EN OMSTREKEN

Het assortiment aanhangwagens van Peters is bijzonder breed. Daarom kunnen we u voor praktisch iedere klus een passende oplossing aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een robuuste aanhangwagen met open laadbak of gesloten opbouw, of juist een speciale trailer voor het vervoeren van paarden, vee, boten of motoren: in onze showroom in Heesch vindt u altijd een aanhanger of trailer, die volledig is toegesneden op uw specifieke transportvraag. Zo heeft u bij ons de keuze uit vele modellen aanhangers, waaronder:

PAARDENTRAILERS EN OVERIGE TRAILERS

In de showroom in Heesch heeft Peters Aanhangwagens diverse paardentrailers an andere soorten trailers te koop staan. Diverse modellen trailers zijn bij ons ook te huur tegen een scherp tarief. Bezoek gerust onze showroom en maak een proefrit met de aanhangwagen of trailer, die u voor ogen heeft. Zo kunt u nog beter bepalen of het gekozen model ook echt bij u past.

PETERS IS SPECIALIST IN HAPERT AANHANGWAGENS

Peters is een Premium Dealer van HAPERT aanhangwagens. Wij zijn niet alleen uw dealer voor de regio Heesch, maar ook voor de omliggende regio’s, waaronder; Oss, Uden, Den Bosch en Nijmegen. De aanhangers van HAPERT staan bekend als de sterkste van Europa. Dit topmerk produceert bakwagens, plateauwagens, kippers, autoambulances, machinetransporters, multitransporters en diverse gesloten aanhangwagens in allerlei soorten en maten. Dankzij het grote assortiment kunnen wij voor bijna elk transportdoeleinde een passende HAPERT aanhangwagen leveren. 

AANHANGWAGEN SPECIAALBOUW AFDELING

Heeft u een bepaald type aanhanger of trailer op het oog en staat deze niet tussen ons reguliere assortiment? Al vele jaren verzorgt Peters Aanhangwagens ook speciaalbouw. Wij bouwen voor u een maatwerk aanhangwagen, die aan al uw specifieke wensen voldoet. Op ons terrein in Heesch vindt u een speciale productieafdeling, die volledig is ingericht voor het ontwerpen en bouwen van speciaalbouw aanhangers. Kom gerust een keer langs in de showroom, om uw wensen omtrent maatwerk met ons te bespreken.