Peters Aanhangwagens

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN BIJ PETERS IN HEESCH

Woont u in de regio Oss, of is uw bedrijf in deze regio gevestigd en wilt u graag een nieuwe aanhangwagen kopen? Zoek dan niet verder; in Heesch vindt u de showroom van Peters, waar alles op het gebied van aanhangwagens wordt aangeboden. Of u nu wilt investeren in een nieuwe aanhangwagen van HAPERT, of een speciale trailer van een ander topmerk wilt aanschaffen: op ons terrein hebben wij altijd legio modellen aanhangwagens en trailers te koop staan, waarvan het merendeel direct uit voorraad leverbaar is. Daarnaast kunt u bij ons in Heesch ook terecht voor de aanschaf van een showroommodel, waarbij u een fikse korting krijgt op uw aanhangwagen of trailer.

VOORDELIGE TWEEDEHANDS AANHANGWAGENS

Speelt u met het idee om een tweedehands aanhangwagen te kopen, in plaats van een nieuw model? Ook dan kan Peters Aanhangwagens u uitstekend van dienst zijn. Op ons terrein in Heesch worden diverse occasions van HAPERT en andere topmerken te koop aangeboden. Met een gebruikte aanhanger of trailer betaalt u niet de hoofdprijs en geniet u toch nog van de hoogste kwaliteit en service, die u bij Peters gewend bent.

MAATWERK AANHANGWAGENS EN PAARDENTRAILERS

Het assortiment aanhangers en paardentrailers van Peters is niet alleen groot, maar ook diep. Elk type aanhangwagen is leverbaar in verschillende soorten en maten. Blijkt het gewenste model toch niet tussen ons aanbod te staan?  In de regio Heesch, Oss, ’s-Hertogenbosch, Uden, Nijmegen en omgeving is Peters uw Premium HAPERT dealer. Daarnaast verzorgen wij ook speciaalbouw en uiteraard ook al het nodige onderhoud, keuringen en reparaties. 

AANHANGWAGEN HUREN VOOR REGIO OSS EN OMSTREKEN

Naast het kopen van een nieuwe of tweedehands aanhangwagen, heeft u bij Peters ook de mogelijkheid om een aanhanger te huren. Onze verhuurservice is ideaal voor bedrijven en consumenten uit de regio Heesch, Oss, Uden, Nijmegen, Den Bosch en omstreken. Huur bijvoorbeeld een  bagagewagen, autoambulance, kipper, bakwagen of koelwagen tegen een uiterst voordelig huurtarief. Of kies een motortrailer of paardentrailer van een ander topmerk. Uiteraard heeft Peters nog veel meer modellen aanhangwagens en trailers voor de verhuur beschikbaar. Bij het huren van uw aanhangwagen of trailer kunt u kiezen voor een huurperiode van een dag, weekend, week of zelfs een maand. Ook bieden wij u de mogelijkheid om het gewenste model te leasen.